top of page

VERZENDEN & RETOURNEREN

1.0 VERZENDBELEID

  • Alle verzendingen gebeuren via Bpost.

  • Van zodra uw pakje klaar is voor verzending, wordt dit zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd.

  • U kunt uw pakje volgen via het track&trace nummer dat u ontvangt via mail.

 

 

2.0 RETOURBELEID

 

2.1 Termijn

Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van het order geretourneerd worden. Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd, zonder (make-up) vlekken en met aangehechte labels teruggezonden te worden.

De gehele retourprocedure geldt NIET voor solden artikelen.

 

2.2 Pakket verzenden

Vanaf nu zijn er 2 opties voor retour:

1) GRATIS retour bij een retourwaarde vanaf €50 als u kiest voor uw aankoopbedrag terug te krijgen in een tegoedbon. De bon is 1 jaar geldig! Bij deze optie sturen we u via email een gratis verzendlabel toe.

2) Geld terug als u toch liever wil dat we het aankoopbedrag terugstorten. Bij deze optie zijn de kosten voor het retourneren voor rekening van de klant. Er worden ook 1€ verwerkingskosten in rekening gebracht. Het bedrag wordt afgetrokken van het totaal terug te storten bedrag van uw bestelling..

BELANGRIJK Gelieve altijd een email te sturen naar nstyledameskleding@gmail.com met uw reden van retour. Vermeld ook zeker welke retouroptie uw wenst, uw naam en bestelnummer

 

2.3 Verzendbewijs

Het wordt ten zeerste aangeraden om altijd het verzendbewijs van de retouren te bewaren tot de retournering succesvol is afgehandeld. Een retour is succesvol afgehandeld zodra het aankoopbedrag teruggestort is op de desbetreffende bankrekening. N Style is niet verantwoordelijk voor schade aan artikelen die tijdens het retourneren zijn ontstaan. Wij raden aan om het artikel in de originele verpakking terug te zenden om schade aan de artikelen te voorkomen.

2.4 Afhandeling

Geretourneerde artikelen worden nauwkeurig gecontroleerd op de status waaraan ze moeten voldoen, voordat de terugbetaling plaats vindt. Na de controle wordt de retournering systematisch doorgevoerd zodat het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, weer op de desbetreffende rekening staat. Wanneer een retourzending niet binnen bovenstaande termijn is afgehandeld, dient er contact opgenomen te worden met N Style. Houd hierbij het verzendbewijs van de retour bij de hand.

 

2.5 Ruilen

De meest efficiënte manier om een artikel te ruilen is om het desbetreffende item te retourneren en vervolgens de juiste maat en kleur opnieuw via de N Style webshop te bestellen. U kan het artikel ook zelf komen ruilen bij ons in de winkel. Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen.

 

Er wordt enkel verzonden binnen België en Nederland.

Alle prijzen op de website zijn incl. BTW.

bottom of page